Bergen op Zoom
+31 (0) 6 48355003
Roosendaal
+31 (0) 6 48355003

Van 09.00 to 21.00

Via App en Messenger

Contact

Laagste prijs garantie
Wij hanteren elke dag weer de laagste prijzen
Beste Service
Bij ons krijgt u altijd net dat beetje extra service tijdens uw reparatie
volgens afspraak
Wij doen niks zonder eerst met u te overleggen
2 jaar garantie
Op al de door ons vervangen onderdelen
Reparatie op locatie
Bel: +31 (0) 648355003
Openingstijden:
Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
13:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 16:00
Gesloten
Facebook
Zoeken op

iPad 2 Reparatie

Heeft u snel een iPad 2 reparatie nodig?

De Telefoon en Computer Reparatie Winkel is specialist op het gebied van uw iPad 2 reparatie. Het repareren of vervangen van een iPad 2 onderdeel is vakwerk. De Telefoon en Computer Reparatie Winkel combineert dit met gastvrijheid en service door de specialist te zijn. Wij hebben integriteit hoog in het vandaal staan, zijn attent en toegewijd naar de klant en gaan netjes te werk.

uw iPad is bij ons binnenn 1 dag al gerepareerd

iPad 2 herstellen

De Telefoon en Computer Reparatie Winkel bestaat al lang

De Telefoon en Computer Reparatie Winkel is al jaren een begrip in Nederland en België. Wij hebben transparantie, professionaliteit, betrouwbaarheid, snelle en goede service voorop staan. Ongeacht in welke vestiging van De Telefoon en Computer Reparatie Winkel je ook komt, de landelijke uitstraling, service en prijs zal je overal terug vinden. Alle vestigingen zijn voorzien van een strakke en moderne inrichting. het doel is het de particuliere en zakelijke klanten het zo makkelijk mogelijk te maken.

Onze voordelen

Service, snelheid en een scherpe prijs staat bij De Telefoon en Computer Reparatie Winkel hoog in het vaandel. Daarom biedt elke vestiging voldoende mogelijkheden om het wachten op de reparatie of vervanging zo efficiënt, prettig, betaalbaar en snel mogelijk te laten verlopen. Zo is er de mogelijkheid om meer te kijken tijdens uw iPad 2 reparatie. Krijgt u altijd 1 jaar garantie en kunt u tijdens heb wachten comfortabel zitten in onze lounge bank onder genot van een bakje koffie.

''Een reparatie bij De Telefoon en Computer Reparatie Winkel maakt iedereen een tevreden klant''

 

iPad 2 kapot? Dit moet u doen

 

Maak direct een afspraak of loop vrijblijvend binnen bij een reparatiewinkel bij u in de buurt. Wij helpen u graag! Breng u vandaag u iPad binnen dan kunt u deze morgen al weer gerepareerd bij ons ophalen. U mag ons altijd bellen voor advies of een offerte. Is er geen vestiging bij u in de buurt dan kunt u uw iPad opsturen naar ons hooftkantoor in Nederland of Belgie. Als u uw iPad 2 reparatie gaat opsturen dan vind u hier de beste manier om uw iPad in te pakken en op te sturen.

 

Maak een afspraak


Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen.