Bergen op Zoom
+31 (0) 6 48355003
Roosendaal
+31 (0) 6 48355003

Van 09.00 to 21.00

Via App en Messenger

Contact

Laagste prijs garantie
Wij hanteren elke dag weer de laagste prijzen
Beste Service
Bij ons krijgt u altijd net dat beetje extra service tijdens uw reparatie
volgens afspraak
Wij doen niks zonder eerst met u te overleggen
2 jaar garantie
Op al de door ons vervangen onderdelen
Reparatie op locatie
Bel: +31 (0) 648355003
Openingstijden:
Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
13:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 16:00
Gesloten
Facebook
Zoeken op
Categorie
  1. Scherm Vervangen €65 (0)
  2. Behuizing Vervangen €89 (0)
  3. Vochtschade €29 (0)
  4. Overige Reparaties €39 (0)

iPhone 5 / 5c / 5s Reparatie

iPhone 5 / 5c / 5s Reparatie

 

Wilt u ook kiezen voor een betrouwbaar bedrijf met de beste service en kwaliteit voor uw iPhone 5 / 5c / 5s Reparatie? Dan bent u bij De Telefoon en Computer Reparatie Winkel aan het juiste adres. Wij repareren op grote schaal voor particulieren en bedrijven in zowel Nederland als België. De specialisten van De Telefoon en Computer Reparatie Winkel zorgen ervoor dat u nog langer van uw iPhone 5 / 5c / 5s kunt genieten en dat schilt u veel geld. U bent altijd welkom met al uw vragen, problemen en schades, ons team staat voor u klaar. Wij hebben alle iPhone 5 onderdelen op voorraad en repareren uitsluitend met originele onderdelen. Wij repareren altijd terwijl u als klant met ons meekijkt en geven op al onze iPhone 5 reparaties 1 jaar garantie. Dat kunnen wij omdat wij de reparatie uitvoeren volgens de Apple richtlijnen en originele onderdelen gebruiken.

Een iPhone 5 reparatie bij ons maakt u absoluut een tevreden klant!

De Telefoon en Computer Reparatie Winkel levert vakmanschap

Al sinds 2010 is De Telefoon en Computer Reparatie Winkel een begrip in Nederland en België. Is er een toestel defect... Dan belt men ons. Wij repareren uw iPhone 5 / 5c / 5s snel en met de juiste manier van werken. U mag ten alle tijden met ons mee kijken tijdens de reparaties. Wij hebben transparantie, professionaliteit, betrouwbaarheid, snelle- en goede service voorop staan. Ongeacht in welke vestiging van De Telefoon en Computer Reparatie Winkel u ook komt, de landelijke uitstraling, service en prijs zult u overal terug vinden. Alle vestigingen zijn voorzien van een strakke en moderne inrichting om het de particuliere en zakelijke klanten het zo makkelijk mogelijk te maken.

 

De meeste voorkomende iPhone 5 / 5c / 5s reparaties:

-          Scherm reparatie
-          Oplaadpunt vervangen
-          Aan en uit knop vervangen
-          Batterij vervangen
-          Waterschade

 

iPhone 5 repareren

 

 

Wij helpen veel klanten uit Bergen op Zoom, Tholen en Ossendrecht

Of u nu een iPhone 6 reparatie in Bergen op Zoom, een iPhone 6 reparatie in Ossendrecht of een iPhone 6 reparatie in Tholen nodig heeft? De Telefoon en Computer Reparatie Winkel heeft u vaak binnen 30 minuten voorzien van een nieuw onderdeel. Wij hebben inmiddels een groot klantenbestand opgebouwd. Met meerder vestiging in Nederland en België kunt u altijd makkelijk gebruik maken van onze service. Heeft u iPhone 5 reparatie nodig? Aarzel geen moment en neem contact op met ons.

 

De Telefoon en Computer Reparatie Winkel helpt u graag

Bijna alle iPhone 5 reparaties zijn mogelijk en weet u niet welke reparatie er nodig is voor uw toestel? Neem dan vrijblijvend contact op met ons reparatiecentrum via Telefoon, Mail of App. Wij hebben bijna altijd een passende oplossing voor uw probleem en helpen u graag.

Maak een afspraak


Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen.