Bergen op Zoom
+31 (0) 6 48355003
Roosendaal
+31 (0) 6 48355003

Van 09.00 to 21.00

Via App en Messenger

Contact

Laagste prijs garantie
Wij hanteren elke dag weer de laagste prijzen
Beste Service
Bij ons krijgt u altijd net dat beetje extra service tijdens uw reparatie
volgens afspraak
Wij doen niks zonder eerst met u te overleggen
2 jaar garantie
Op al de door ons vervangen onderdelen
Reparatie op locatie
Bel: +31 (0) 648355003
Openingstijden:
Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
13:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 16:00
Gesloten
Facebook

 

Op zoek naar een MacBook Pro reparatie?

De Telefoon en Computer Reparatie Winkel is specialist op het gebied van uw MacBook Pro reparatie. Het repareren of vervangen van een MacBook Pro onderdeel is onze specialiteit. De Telefoon en Computer Reparatie Winkel combineert dit met gastvrijheid en service door de specialist te zijn voor uw MacBook Pro reparatie. Al onze Mac reparateurs hebben jaren lange ervaring met MacBook Pro reparatie, zij kunnen u zo voorzien van het juiste advies en de best mogelijke reparatie.

uw MacBook is bij ons binnen 3 dagen al gerepareerd

 

Is uw MacBook Pro traag?

Is uw MacBook Pro traag of doet hij niet meer wat u wilt? Ook op het gebied van Mac OSX reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u MacBook Pro voorzien van een schone installatie of een interessante upgrade. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van extra werkgeheugen of een SSD (Solid State Drive), deze schijf zorgt ervoor dat u MacBook weer een nieuw leven krijgt. Wacht niet langer meer op uw MacBook, een SSD daar win je snelheid mee!

 

Waterschade aan uw MacBook Pro?

In een ongelukkig moment is er water,koffie, thee of frisdrank over uw MacBook Pro heen gegaan. Gelukkig kan De Telefoon en Computer Reparatie Winkel u voorzien van een waterschade behandeling. In bijna alle gevallen kunnen wij uw Mac weer functionerend maken. In het geval dat wij uw Mac niet meer kunnen herstellen, kunnen wij in 80% van de gevallen alle belangrijke data voor u redden. Zo bent u uw dierbare foto's, documenten, muziek, e-mails en video's niet kwijt !

 

 De Telefoon en Computer Reparatie Winkel bestaat al lang

De Telefoon en Computer Reparatie Winkel is al jaren een begrip in Nederland en België. Wij hebben transparantie, professionaliteit, betrouwbaarheid en snelle- en goede service voorop staan. Ongeacht in welke vestiging van De Telefoon en Computer Reparatie Winkel u ook komt, de landelijke uitstraling, service en prijs zult u overal terug vinden. Alle vestigingen zijn voorzien van een strakke en moderne inrichting. Wij maken het de particulieren, maar ook de zakelijke klanten zo makkelijk mogelijk!

 

Onze voordelen

Service, snelheid en een scherpe prijs staat bij De Telefoon en Computer Reparatie Winkel hoog in het vaandel. Daarom biedt elke vestiging voldoende mogelijkheden om te wachten op de reparatie, dit om de vervanging zo efficiënt, prettig, betaalbaar en snel mogelijk te laten verlopen. Zo is er de mogelijkheid om mee te kijken tijdens uw Mac reparatie. Krijgt u altijd 1 jaar garantie en kunt u tijdens heb wachten comfortabel zitten in onze lounge bank onder genot van een heerlijk kopje koffie of thee.

''Een reparatie bij De Telefoon en Computer Reparatie Winkel maakt iedereen een tevreden klant''

 

MacBook Pro reparatie nodig? Dit moet u doen

Maak direct een afspraak of loop vrijblijvend binnen bij een reparatiewinkel bij u in de buurt. Wij helpen u graag! Breng u vandaag u MacBook Pro binnen dan kunt u deze binnen 3 dagen al weer gerepareerd bij ons ophalen. U mag ons altijd bellen voor advies of een offerte. Is er geen vestiging bij u in de buurt dan kunt u uw MacBook Pro opsturen naar ons hoofdkantoor in Nederland of België. Als u uw MacBook Pro reparatie gaat opsturen dan vindt u hier de beste manier om uw MacBook Pro in te pakken en op te sturen.

Maak een afspraak


Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen.