Bergen op Zoom
+31 (0) 6 48355003
Roosendaal
+31 (0) 6 48355003

Van 09.00 to 21.00

Via App en Messenger

Contact

Laagste prijs garantie
Wij hanteren elke dag weer de laagste prijzen
Beste Service
Bij ons krijgt u altijd net dat beetje extra service tijdens uw reparatie
volgens afspraak
Wij doen niks zonder eerst met u te overleggen
2 jaar garantie
Op al de door ons vervangen onderdelen
Reparatie op locatie
Bel: +31 (0) 648355003
Openingstijden:
Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
13:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 16:00
Gesloten
Facebook

Telefoon reparatie Bergen op Zoom

Telefoon reparatie/GSM reparatie in Bergen op Zoom en omstreken

Bent u op zoek naar betrouwbare en snelle telefoon reparatie in de omgeving van Bergen op Zoom? Niets is zo vervelend en onhandig als een defecte telefoon. Het is nog vervelender wanneer u de telefoon voor langere tijd moet achterlaten of zelfs moet opsturen voor reparatie.
De Telefoon Reparatie Winkel begrijpt dat u uw telefoon eigenlijk niet kunt missen. Daarom bieden we een unieke, zorgeloze service op het gebied van GSM reparatie, onder andere in de regio Bergen op Zoom. Wij komen op iedere gewenste locatie langs en repareren uw smartphone direct, terwijl u wacht in onze reparatiebus.

Ontdek de voordelen van GSM reparatie op locatie

- We komen langs bij u in Bergen op Zoom en omstreken en repareren uw smartphone waar u wilt: thuis, op het werk of op school.
- We verhelpen alle veel voorkomende defecten en beschadigingen bij een scala van merken en modellen.
- We garanderen u de laagste prijs en geven 2 jaar garantie op de door ons vervangen onderdelen.

Voor alle gangbare merken

De servicemedewerkers van de Telefoon Reparatie Winkel hebben ruime ervaring met de reparatie van alle gangbare typen en merken GSM’s, zoals iPhone, Sony, Samsung, Nokia, Oneplus, LG en Huawei. Ook voor de reparatie van tablets zoals een iPad kunt u bij ons terecht. Wanneer we bij u langskomen, hebben we de benodigde onderdelen bij ons en kunnen we in verreweg de meeste gevallen het probleem direct verhelpen. Binnen een uur is uw GSM reparatie dan afgerond.

Betrouwbaar én met garantie

Vindt u het wel zo prettig om bij de reparatie aanwezig te zijn? Een telefoon is in veel gevallen een kostbaar bezit, dus dat begrijpen we volledig. Het is geen enkel probleem om mee te kijken met de reparatie. We overleggen altijd met u voordat we aan de slag gaan over de kosten en lichten graag onze werkzaamheden aan u toe. Bovendien heeft u 2 jaar garantie op de door ons vervangen onderdelen.

Direct contact voor snelle telefoon reparatie

Wilt u zo snel mogelijk uw probleem met uw smartphone laten verhelpen? Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak. We zijn zes dagen per week bereikbaar via Facebook, Whatsapp, e-mail en natuurlijk per telefoon, van 9 uur ‘s ochtends tot 21.00 uur ‘s avonds. In veel gevallen kunnen we dezelfde dag al langskomen.

 

De Telefoon Reparatie Bus kom in de onderstaande plaatsen:

Telefoon reparatie Roosendaal, 

Maak een afspraak