Kianten geven ons een 9.6 /10
Vragen? Bel ons: 06-48355003
Apple reparaties

Iphone reparatie goes

De Telefoon Reparatie Winkel tilt een iPhone reparatie Goes naar een hoger niveau!

Je kunt uiteraard beter kiezen voor een iPhone reparatie in Goes dan een nieuwe iPhone X kopen als de oude het laat afweten. Er zijn maar weinig redenen om een kapotte iPhone direct te vervangen. Je kunt je iPhone scherm laten vervangen. De slecht werkende batterij laten vervangen of de oplaadconnector met slecht contact laten repareren. De meeste defecten kun je eenvoudig laten repareren door De Telefoon Reparatie Winkel. Plan online een afspraak in, neem telefonisch contact op of stuur een e-mail. Het laten repareren van jouw iPhone is altijd goedkoper dan een nieuwe aan schaffen.

Woon je in de regio Goes? Om jouw iPhone te laten repareren in Goes hoef je niet meer de stad in. Wij komen namelijk naar jou! Onze mobiele reparatie bus repareert jouw iPhone bij jou voor de deur. Onze monteur doet niet langer dan een uur over jouw iPhone reparatie. Voor meer informatie kun je altijd vrijblijvend contact opnemen ons. Stuur simpelweg een berichtje via de website of via Facebook. Meestal reageren wij al binnen één uur met een antwoord op jouw vraag.

Kun je niet wachten? Je kunt natuurlijk ook de stappen op de website volgen en je iPhone reparatie direct aanmelden.

Onze reparatie-bus komt o.a. op de onderstaande locaties:

iPhone reparatie VlissingeniPhone reparatie RoosendaaliPhone reparatie TerneuzeniPhone reparatie MiddelburgiPhone reparatie Rotterdam

Apple iPhone

Apple watch

Apple iPad

Apple iPad Pro

Apple iPad Air

Apple iPad Mini

Apple MacBook Pro

Apple MacBook Air

MacBook

Apple iMac

De Telefoon Reparatie Winkel en de Telefoonreparatiebus: een uitstekende idee!

Misschien heb je al van De Telefoon Reparatie Winkel gehoord. Dan weet je dat wij alle nodige vakkennis hebben om bijvoorbeeld: Snel en vakkundig jouw iPhone 8 te repareren. Wie een iPhone reparatie in Goes nodig heeft, kan nu binnen een paar minuten een afspraak maken waar het jouw uitkomt en vaak komen we al de volgende dag bij je langs. Wij draaien vanaf vandaag de rollen om. Wil je dat wij jouw iPhone reparatie in Goes komen uitvoeren? Dan komt onze mobiele reparatie bus in een mum van tijd naar je toe. Je geniet dan van dezelfde professionaliteit als in de winkel en bespaart een hoop tijd door lekker verder te kunnen gaan met waar je mee bezig was. Enkel even de deur open doen om je iPhone aan onze monteur te overhandigen.

iPhone reparatie bij jou voor de deur - Wat een luxe!

Vanzelfsprekend hebben wij in onze reparatie bus ook steeds alle benodigde onderdelen voor de meest gangbare merken en modellen. Dus ook voor jouw kapotte iPhone, ongeacht welk type het is. Vrijwel alle reparaties voor alle gangbare merken kunnen wij vaak de volgende dag nog uitvoeren.

Voor een iPhone 7 Plus reparatie in Goes bel gewoonweg met één van onze monteurs of stuur je een bericht via social media. Onze reparatie bus komt naar je huis, je kantoor of zelfs naar de bar van je sportclub. Als dat geen service is! Ook kun je eventueel meekijken tijdens de reparatie. Zo weet je precies wat er met je iPhone gebeurt.

Je iPhone reparatie uit Goes is veiliger bij De Telefoon Reparatie Winkel

Maak je geen zorgen als je belangrijke gegevens op je defecte iPhone hebt staan. Wij zorgen ervoor dat deze tijdens de reparatie niet verloren gaan.

Je doet er goed aan om contact op te nemen met je verzekeringsagent. Regelmatig zijn apparaten zoals een iPhone en iPad meeverzekerd. Onze prijzen zijn uiterst voordelig, maar als je goed verzekerd bent kun je vaak alle kosten terugkrijgen van de verzekering. Je oude toestel is weer zo goed als nieuw en dat voor een piepkleine prijs.

iPhone scherm reparatie in Goes komt het meeste voor bij ons

Wist je dat het vervangen van je iPhone 7 scherm in Goes de meest voorkomende reparatie is bij ons? Dat komt uiteraard doordat de iPhone de meest verkochte smartphone ter wereld is. Dus de kans dat het scherm van je iPhone sneuvelt na een val is daarom veel groter dan bij welk ander merk dan ook. Het vervangen van je iPhone scherm duurt ongeveer een half uur. Op de tweede plaats komt het vervangen van je iPhone batterij. Met name de iPhones die 2 jaar oud zijn komen al snel in aanmerking voor een nieuwe batterij. Deze reparatie duurt ongeveer 20 minuten en verzorgen we ook in onze reparatie bus bij jou voor de deur in Goes. 

Vochtschade mogen we uiteraard niet vergeten! Hier hebben we helaas elke dag mee te maken. Wel geven we je graag advies wat te doen bij vochtschade:

  1. Tegenwoordig zijn alle nieuwe iPhones zo goed als waterdicht, waardoor in rijst leggen geen zin meer heeft. Schakel je iPhone daarom (indien mogelijk) direct uit.
  2. Schakel je iPhone niet opnieuw aan om te kijken of hij het nog doet (dit veroorzaakt alleen maar meer schade).
  3. Bel uw verzekeraar op (indien van toepassing).
  4. Neem contact op met De Telefoon Reparatie Winkel voor vochtschadeherstel. U kunt ook direct een afspraak inplannen en we maken jouw iPhone open waar je bij staat. Indien mogelijk repareren wij uw telefoon dan direct.

De perfecte oplossing voor jouw zakelijke iPhone reparaties

Ook zakelijke klanten kunnen terecht bij De Telefoon Reparatie Winkel. We hebben inmiddels al meer dan 350 zakelijke klanten in zowel Nederland als België. Dit aantal wordt elke week groter. Heb jij nog geen oplossing voor de kapotte iPhones binnen jouw bedrijf? Of ben je niet tevreden over je huidige oplossing? Aarzel dan niet en vraag ons wat wij voor jouw bedrijf in Goes kunnen betekenen.

Onze mobiele reparatie bus kan al de gesneuvelde iPhones ter plaatsen repareren en neemt zo alle last uit handen. Meestal kunnen we al binnen 1-2 dagen bij jouw bedrijf voor de deur de iPhones repareren. Dit doen wij terwijl jij gewoon door kunt gaan met je werk. Wat je ook kiest, laat het ons weten. We zijn 6 dagen per week bereikbaar van 09:00 tot 21:00.

In sommige situaties kunnen we ook helpen door op afstand advies en bruikbare tips te geven. Zo’n snelle, vakkundige en betrouwbare service biedt niemand! Wil je snel geholpen worden? Bel ons direct voor jouw zakelijke iPhone reparaties in de omgeving van Goes.

De reparatie bus rijd o.a rond in de onderstaande plaatsen:

iPhone reparatie BredaiPhone reparatie Etten-LeuriPhone reparatie OosterhoutiPhone reparatie Bergen op ZoomiPhone reparatie Antwerpen iPhone reparatie Dordrecht

Contact met telefoon reparatie winkel
Kan ik je helpen?

Openingstijden

Chat met ons