Kianten geven ons een 9.6 /10
Vragen? Bel ons: 06-48355003
Telefoon reparatie etten leur

Telefoon reparatie in Etten-Leur

In Etten-Leur jouw telefoon op locatie laten repareren

Telefoon stuk? De Telefoonreparatiebus repareert jouw telefoon snel én vakkundig bij jou voor de deur in Etten-Leur of in onze winkel. Zit er een barst in je scherm? Loopt je batterij te snel leeg? Of maakt jouw oplader slecht contact? Wij lossen dit soort problemen binnen 30 - 60 minuten voor je op. We beschikken over een professioneel ingerichte reparatiebus, waarmee we bij je langs kunnen komen en je telefoon ter plaatse repareren. In vrijwel alle gevallen kun jij binnen no-time weer bellen, appen en mailen. Dus, heb je zelf geen tijd, zin (of kennis) om je telefoon te (laten) repareren? Neem dan nu contact op en probeer onze unieke reparatieservice op een locatie van jouw keuze. Al vele tevreden klanten maakten gebruik van onze diensten.

Onze reparatie-bus komt o.a. op de onderstaande locaties:

Telefoon reparatie VlissingenTelefoon reparatie TerneuzenTelefoon reparatie BredaTelefoon reparatie Middelburg

Een telefoon reparatie op locatie? Nu kan het!

Wij repareren nu op locatie en dat doen we niet alleen in Etten-Leur, maar komen ook in de plaatsen Oud-Gastel, Oudenbosch en Rucphen. Heeft u schade? Betaal dan niet teveel voor uw telefoon reparatie en laat ons bij u langs komen. Wij hebben geen geheimen en daarom heeft u bij ons de mogelijkheid mee te kijken terwijl wij uw telefoon repareren.

Wordt de reparatie van mijn telefoon door mijn verzekeraar vergoed?

Bij de reparatie van jouw telefoon in Etten-Leur ontvang jij van ons een factuur, netjes per e-mail. Die kun je bij je inboedelverzekering, reisverzekering of aansprakelijkheidsverzekering indienen. De reparatie van jouw telefoon hoef je in veel gevallen namelijk niet zelf te betalen. Is de schade in huis gebeurd? Bel dan met je inboedelverzekering. Is er tijdens je vakantie iets met je telefoon gebeurd? Dan kun je aanspraak op je reisverzekering maken. En als iemand anders de schade heeft veroorzaakt, dan kun je de kosten van de reparatie op de aansprakelijkheidsverzekering van de persoon in kwestie verhalen. Jezelf vooraf goed laten informeren loont.

Repareren jullie mijn merk telefoon ook in Etten-Leur?

Wij repareren al vele jaren telefoons in Etten-Leur en omstreken en hebben ervaring met vrijwel ieder merk en type telefoon. Op professionele wijze repareren wij alle gangbare, hierboven getoonde telefoonmerken. Ongeveer 90% van alle benodigde onderdelen voor veel voorkomende telefoon reparaties bij deze telefoons, hebben wij op voorraad. Een reparatie bij jou voor de deur inplannen? Neem dan nu contact op. We komen vaak dezelfde dag nog bij je langs!

Daarom telefoon reparatie bij de Telefoonreparatiebus!

Allereerst hoef jij nergens naartoe. Wij komen gewoon bij jou langs. Thuis, op je werk, waar je wil. Doe jij ondertussen lekker je eigen ding. Daarnaast repareren we elke telefoon met gemak. Snel, vakkundig én tegen een scherp tarief. Hoe dat kan? We kopen onderdelen op grote schaal en direct bij de fabrikant in. Bovendien repareren wij al je smartphone problemen, voordat jij met je ogen kunt knipperen: van een gebarsten of bekrast scherm tot en met een slecht functionerende accu. Dus, nog even samengevat:

  • Behoud van alle data
  • De laagste prijs garantie
  • Geen verlies van kostbare tijd
  • 2 jaar garantie op jouw reparatie
  • 90% van alle reparaties wordt vergoed

Zo vraag je de reparatie van jouw telefoon in Etten-Leur aan

Via het reparatieformulier op onze website, plan je snel en eenvoudig de reparatie van jouw telefoon in Etten-Leur in. Gewoon bij jou thuis, op je werk of op de parkeerplaats van de lokale supermarkt. Net waar jij wil dus. Natuurlijk op het moment van jouw keuze. Wij zijn 6 dagen per week van 09:00-21:00 uur bereikbaar. Meld jouw kapotte telefoon daarom nu aan en wij fixen je mobiele vriendje in no-time!

De reparatie bus rijd o.a rond in de onderstaande plaatsen:

Telefoon reparatie Goes, Telefoon Reparatie Roosendaal, Telefoon Reparatie OosterhoutTelefoon reparatie Bergen op Zoom

Contact met telefoon reparatie winkel
Kan ik je helpen?

Openingstijden

Chat met ons