Bergen op Zoom
+31 (0) 6 48355003
Roosendaal
+31 (0) 6 48355003

Van 09.00 to 21.00

Via App en Messenger

Contact

Laagste prijs garantie
Wij hanteren elke dag weer de laagste prijzen
Beste Service
Bij ons krijgt u altijd net dat beetje extra service tijdens uw reparatie
volgens afspraak
Wij doen niks zonder eerst met u te overleggen
2 jaar garantie
Op al de door ons vervangen onderdelen
Reparatie op locatie
Bel: +31 (0) 648355003
Openingstijden:
Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
13:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 16:00
Gesloten
Facebook
Zoeken op
iPad Mini Reparatie Bergen op Zoom

iPad Mini Reparatie Bergen op Zoom

Voor uw iPad mini reparatie in Bergen op Zoom bent u aan het juiste adres bij De Telefoon Reparatie Winkel. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn op het gebied van iPad mini reparaties. Wij krijgen dagelijks alle types iPads binnen. Door onze jaren lange ervaring en goede service hebben wij al vele tevreden klant door heel Nederland. Onze onderneming heeft zich gespecialiseerd in het repareren van o.a. Samsung en Apple toestellen. Geen reparatie is ons vreemd. Doordat wij enkel de originele onderdelen gebruiken kunnen wij u altijd een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat garanderen. Op al onze reparaties krijg u dan ook 3 maanden garantie.  

Uw iPad reparatie kost hier minder omdat…

De Telefoon Reparatie Winkel heeft een reparatie ruimte aan huis en heeft daardoor niet te maken met de kosten van een bedrijfspand. Dit bespaard ons kosten en daar profiteert u van. Wij hebben werkelijk alles in huis om uw iPad mini reparatie in Bergen op Zoom op professionele wijze te realiseren. Wij beschikken over kwaliteitsmaterieel voor het repareren van uw iPad en werken uitsluitend met ervaren en gemotiveerde medewerkers. Naast het juiste materieel en de juiste mensen beschikken wij ook over de benodigde kennis en vaardigheden. Wij doen er dan ook alles aan om uw iPad mini reparatie naar wens uit te voeren.

Haal en Brengservice in de omgeving Bergen op Zoom

Is het niet mogelijk uw iPod touch 4 langs te brengen voor reparatie en woont u in de omgeving Bergen op Zoom - Roosendaal? Wij komen uw iPod Touch 4 halen en brengen. Woont u in een straal van 5km dan betaald u €12,50 en woont u in een straal van 5 tot 10km dan betaald u 22,50. Plaatsen waar wij vaak komen zijn: Roosendaal, Halsteren, Steenbergen, Tholen, Ossendrecht, en Wouw.  

Kom gezellig even langs

Wilt u de iPad mini reparatie overlaten aan een gespecialiseerd reparatiecentrum? Dan schakelt u De Telefoon Reparatie Winkel in. U kunt een vrijblijvende offerte op vragen door middel van uw iPad mini reparatie aan te melden via onze website. Uiteraard zijn wij ook altijd bereikbaar voor advies en informatie. Bel dan naar 06 – 48355003, mail naar info@detelefoonreparatiewinkel.nl of maak gebruik van het online contactformulier. Ons reparatiecentrum staat altijd voor u klaar. Wij helpen u graag.  

Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen.