Bergen op Zoom
+31 (0) 6 48355003
Roosendaal
+31 (0) 6 48355003

Van 09.00 to 21.00

Via App en Messenger

Contact

Laagste prijs garantie
Wij hanteren elke dag weer de laagste prijzen
Beste Service
Bij ons krijgt u altijd net dat beetje extra service tijdens uw reparatie
volgens afspraak
Wij doen niks zonder eerst met u te overleggen
2 jaar garantie
Op al de door ons vervangen onderdelen
Reparatie op locatie
Bel: +31 (0) 648355003
Openingstijden:
Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
13:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 16:00
Gesloten
Facebook
Zoeken op
Categorie
  1. Upgrades (0)
  2. Reparatie (0)
  3. Opschonen (0)
  4. Herinstallatie Windows (0)

Computer

Computer Reparatie Bergen op Zoom

De Telefoon en Computer Reparatie Winkel is uw specialist op het gebied van alle computer reparaties in Bergen op Zoom. Met al onze kennis en jaren ervaring bent u altijd zeker dat uw computer snel en vakkundig word gerepareerd. Wij repareren al jaren voor particulieren en bedrijven en hebben al ontzettend veel computers voorzien van nieuwe onderdelen of een herinstallatie. Voor al uw vragen kunt u 12 uur per dag en 7 dagen per week bellen of berichten met onze monteurs. Zo zorgen wij ervoor dat u direct het juiste antwoord krijgt op alle vragen omtrent uw computer reparatie in Bergen op Zoom. Wij hebben al zo n 850 computers in beheer van zowel bedrijven al particulieren.

 

Een computer reparatie klaar binnen 3 dagen

Onze monteurs repareren dagelijks verschillende type computers. Wij zijn op de hoogte van alle computer reparaties die gedaan kunnen worden en hebben hier de meeste onderdelen op voorraad. Wij zorgen voor de beste kwaliteit computer reparaties in Bergen op Zoom en kunnen u deze service garanderen dankzij ons netwerk van leveranciers die ons voorzien van de scherpste prijzen. Omdat wij uw computer repareren volgens de juiste richtlijnen kunnen wij u altijd 1 jaar garantie geven.

Uw computer her installeren doen we binnen 2 dagen

Wij voorzien dagelijks meerdere computers van een herinstallatie. Wij streven er altijd naar dit binnen 2 dagen voor uw te realiseren echter door drukte kan dit uitlopen naar 3 dagen.  Dus voor een computer reparatie Bergen op Zoom moet u bij ons zijn! Een herinstallatie kan nodig zijn omdat u uw computer wil upgraden naar een nieuwere versie, uw computer te traag is geworden of omdat er virussen op staan. Er zijn veel problemen die kunnen worden opgelost door uw computer te laten her installeren. Het is daarom ook altijd aan te raden uw computer mee naar de winkel te nemen zodat we samen met u naar het probleem kunnen kijken.

Meer interessante pagina's:

Computer Reparatie Roosendaal, Computer Reparatie Breda, Computer Reparatie Antwerpen, Computer Reparatie Middelburg, Computer Reparatie Dordrecht, Computer Reparatie Rotterdam

Maak een afspraak


Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen.