Bergen op Zoom
+31 (0) 6 48355003
Roosendaal
+31 (0) 6 48355003

Van 09.00 to 21.00

Via App en Messenger

Contact

Laagste prijs garantie
Wij hanteren elke dag weer de laagste prijzen
Beste Service
Bij ons krijgt u altijd net dat beetje extra service tijdens uw reparatie
volgens afspraak
Wij doen niks zonder eerst met u te overleggen
2 jaar garantie
Op al de door ons vervangen onderdelen
Reparatie op locatie
Bel: +31 (0) 648355003
Openingstijden:
Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
13:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 16:00
Gesloten
Facebook
Zoeken op

OnePlus

OnePlus Reparatie Bergen op Zoom

De Telefoon en Computer Reparatie Winkel is uw specialist op het gebied van de OnePlus reparatie Bergen op Zoom. Met al onze kennis en jaren ervaring bent u altijd zeker dat uw OnePlus snel en vakkundig word gerepareerd. Wij repareren al jaren voor particulieren en bedrijven en hebben al ontzettend veel OnePlus toestellen een nieuw leven gegeven. Voor al uw vragen kunt u 12 uur per dag bellen of berichten met onze monteurs. Zo zorgen wij ervoor dat u direct het juiste antwoord krijgt op alle vragen omtrent uw OnePlus reparatie. Omdat wij repareren volgens de originele reparatie richtlijnen van OnePlus kunnen wij u altijd 1 jaar garantie geven op uw reparatie. Het is zelfs mogenlijk om met onze monteurs mee te kijken terwijl zij uw OnePlus One reparatie Bergen op Zoom uitvoeren. Leuker kunnen we het niet maken voor u.

Een OnePlus One en OnePlus 3 reparatie duurt 3 uur

Onze monteurs repareren dagelijks meerdere type OnePlus toestellen. Wij zijn op de hoogte van alle OnePlus reparaties die gedaan kunnen worden en hebben hier alle onderdelen op voorraad. Wij zorgen voor de beste kwaliteit OnePlus reparaties in Bergen op Zoom en omstreken en kunnen u deze service garanderen dankzij ons netwerk van leveranciers die ons voorzien van originele onderdelen en de scherpste prijzen. Omdat wij uw OnePlus One en OnePlus Three repareren volgens de OnePlus reparatie richtlijnen kunnen wij u altijd 1 jaar garantie geven en kunnen u nu al vertellen dat uw reparatie ongeveer 3 uur zal duren.

OnePlus reparatie kan ook op locatie

Sinds kort hebben wij het mogelijk gemaakt dat alle reparaties op locatie kunnen worden uitgevoerd. Bent u thuis, op uw werk of zelfs in de kroeg? Wij komen met onze reparatiebus naar u en repareren ter plaatsen uw smartphone. Onze reparatiebus is uitgerust met de nieuwste reparatie aparatuur en ook op deze reparatie krijgt u 1 jaar garantie. We hanteren geen voorijkosten en als u nu een afspraak maakt zijn wij er vaak dezelfde dag nog. Er is geen beter bedrijf dan De Telefoon en Computer Reparatie Winkel voor uw OnePlus one reparatie!

Maak een afspraak


Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen.