Bergen op Zoom
+31 (0) 6 48355003
Roosendaal
+31 (0) 6 48355003

Van 09.00 to 21.00

Via App en Messenger

Contact

Laagste prijs garantie
Wij hanteren elke dag weer de laagste prijzen
Beste Service
Bij ons krijgt u altijd net dat beetje extra service tijdens uw reparatie
volgens afspraak
Wij doen niks zonder eerst met u te overleggen
2 jaar garantie
Op al de door ons vervangen onderdelen
Reparatie op locatie
Bel: +31 (0) 648355003
Openingstijden:
Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
13:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 16:00
Gesloten
Facebook

Sony

Sony Reparatie Bergen op Zoom

Uw Sony reparatie Bergen op Zoom bij De Telefoon en Computer Reparatie Winkel is de beste keuzen. Met onze kennis en jaren ervaring bent u altijd verzekert van een correct uitgevoerde Sony reparatie. Wij repareren al jaren voor particulieren en bedrijven en hebben al meer dan 20.000 Sony toestellen voorzien van nieuwe onderdelen. Omdat wij repareren met originele onderdelen en volgens de officiële richtlijnen van Sony kunnen wij u 2 jaar garantie geven op een Sony reparatie Bergen op Zoom. Voor al uw vragen kunt u 12 uur per dag bellen of berichten met onze monteurs. Zo zorgen wij ervoor dat u direct het juiste antwoord krijgt op alle vragen.

 

Uw Sony Xperia reparatie is binnen 4 uur klaar

Onze monteurs in Bergen op Zoom zijn dagelijks bezig met een Sony Xperia reparatie.  Het is namelijk bekend dat als er een scheur in uw scherm zit vaak het touchscreen niet meer werkt en u zo bijna verplicht bent uw Sony te laten repareren. Wij zijn op de hoogte van alle Sony Xperia reparaties die gedaan kunnen worden en wij hebben alle onderdelen voor u op voorraad. Wij zorgen voor de beste kwaliteit Sony Xperia reparatie Bergen op Zoom en kunnen u deze service garanderen dankzij ons netwerk van leveranciers die ons voorzien van originele onderdelen en de scherpste prijzen. Omdat wij uw Sony toestel repareren volgens de officiële Sony reparatie richtlijnen kunnen wij u altijd 1 jaar garantie geven. 

 

Een Sony reparatie binnen 1 uur klaar mag niet!

Bedrijven die een Sony reparatie aanbieden en daarbij vertellen dat deze binnen 1 uur klaar is,  repareren niet volgens de juiste methode! Dit kan extra schade veroorzaken aan uw smartphone. Ook is er een grote kans dat het scherm sneller weer scheurt of dat de lijm die gebruikt is snel weer los laat. Dus kijk uit waar u uw Sony laat repareren!

 

Na een val is uw Sony Xperia niet meer waterdicht

Let goed op dat je na een val of stoot geen waterdichtgarantie meer hebt. Sony heeft bekend gemaakt dat als er val of stoot schade zichtbaar is aan de Sony Xperia er geen garantie meer op uw telefoon of tablet zit. Veel mensen gaan nog steeds met hun Sony onder water nadat ze hem hebben laten vallen. Wij krijgen bijna dagelijks wel een klant in de winkel met een Sony Xperia reparatie Bergen op Zoom met waterschade. Dus pas op!

 

Meer interesante pagina's:

Sony Xperia reparatie Roosendaal, Sony Xperia reparatie Middelburg, Sony Xperia reparatie Breda, Sony Xperia reparatie Dordrecht, Sony Xperia reparatie Rotterdam

 

Maak een afspraak