Bergen op Zoom
+31 (0) 6 48355003
Roosendaal
+31 (0) 6 48355003

Van 09.00 to 21.00

Via App en Messenger

Contact

Laagste prijs garantie
Wij hanteren elke dag weer de laagste prijzen
Beste Service
Bij ons krijgt u altijd net dat beetje extra service tijdens uw reparatie
volgens afspraak
Wij doen niks zonder eerst met u te overleggen
2 jaar garantie
Op al de door ons vervangen onderdelen
Facebook

iPhone Reparatie Goes

iPhone 6 reparatie Goes

Wij komen bij u thuis, op uw werk of in de kroeg. Schakel nu onze mobiele iPhone reparatie service in voor de omgeving Goes

iPhone Reparatie

Heeft u een iPhone 6 met kapot glas, werkt het LCD niet meer, heeft de iPhone water of een andere schade? Bij de winkel van De Telefoon Reparatie Winkel kunt u altijd vrijblijvend binnenlopen voor gratis advies of een iphone 6 reparatie ter plaatse. Wij zorgen ervoor dat het repareren niet langer duurt als 1 uur ”Klaar terwijl u wacht en meekijkt”. Woont u in Goes? Betaal dan niet teveel voor de reparatie en kom langs bij ons reparatiecentrum. Dit scheelt u al snel tientallen euro’s per reparatie. U krijgt bij ons de goedkoopste iPhone 6 reparatie Goes en omstreken. Let wel: Dit is enkel een vergelijking met originele onderdelen.

iPhone reparatie ter plaatse

iPhone reparatie Goes: Wij zijn al jaren experts in het repareren van iPhones. Begonnen bij de iPhone 3 reparatie en nu zijn we alweer bij de iPhone 7 reparatie. Wij weten af van alle problemen omtrent alle iPhone reparatie en hebben daar in 95% van de gevallen een antwoord op. Bij De Telefoon en Computer Reparatie Winkel werken alleen ervaren monteurs die hun vak zeer goed verstaan. Al onze werknemers zijn intern opgeleid en omdat wij uitsluitend werken met de originele onderdelen kunnen wij op uw iPhone reparatie uit Goes 1 jaar garantie geven.

Van onderstaande iPhone reparaties hebben wij alles op voorraad:

- iPhone 4 en 4s reparatie
- iPhone 5, 5c en 5s reparatie
- iPhone 6 en 6s reparatie
- iPhone 6 en 6s Plus reparatie
- iPhone 7 reparatie 

De Telefoon en Computer Reparatie Winkel komt ook in Goes

Niet alleen de defecte iPhones uit Goes zijn welkom. Maar ook uit de plaatsen Heinekenszand, ’s-Heer Arendskerke en Kapelle ontvangen wij veel iPhone 6 reparaties. Heeft u schade? Betaal dan niet teveel voor uw iPhone reparatie en kom langs één van onze winkels. Omdat wij onze onderdelen direct bij de hoofdleverancier inkopen en dit voor 10 winkels tegelijk doen, kunnen wij u een relatief lage herstelprijs aanbieden. Wij hebben geen geheimen en daarom heeft u bij ons de mogelijkheid mee te kijken terwijl wij uw iPhone 6 reparatie uit Goes en omstreken repareren.

 

 iPhone 5 reparatie  iPhone 5s Reparatie

iPhone 5 Reparatie

iPhone 5s Reparatie

 iphone 6 reparatie  iPhone 6 Plus Reparatie

iPhone 6 Reparatie

iPhone 6 Plus Reparatie

 

 

Hoe werk het?

Of u nu komt met een iPhone 6 reparatie uit Kapelle, ’s-Heer Arendskerke, Heinekenszand of Goes? U mag altijd vrijblijvend langskomen bij één van onze reparatiecentrums, bel direct met een monteurs of stuur ons een bericht via de website of What's App.

Wij helpen u graag!

 

Onze winkels zijn allemaal te vinden rond onderstaand plaatsen:

iPhone reparatie Middelburg, iPhone reparatie Vlissingen, iPhone reparatie Antwerpen, iPhone reparatie Roosendaal