Kianten geven ons een 9.6 /10
Vragen? Bel ons: 06-48355003
Google reparaties

Reparatie google

Wij repareren jouw Google smartphone op locatie tussen Middelburg en Breda

Google Pixel reparatie prijzen

Hieronder vind je alle Google Pixel reparatie prijzen die wij hanteren in de regio Zuid-West Brabant inclusief BTW en montage. Twijfel je of we ook in jouw regio rijden? Neem even contact op met ons. Als je de prijs van jouw Google Pixel reparatie wilt weten, klink je op het merk en vervolgens selecteer je een model. Je ziet dan alle reparaties die wij uitvoeren tevoorschijn komen met de daarbij horende prijzen. Staat jouw reparatie er niet tussen of heb je vragen? Dan mag je altijd contact opnemen met één van onze monteurs. Wij helpen je graag. Blijf niet langer rond lopen met een kapotte Google Pixel en plan vandaag nog een reparatie bij ons in. Let op: Als je wat verder weg woont kan er 10 -15 euro aan reiskosten bij komen. Dit zullen we uiteraard op voorhand met jouw bespreken.

Een Google Pixel Reparatie voer wij uit in de volgende regio's:

Middelburg, Goes, Bergen op Zoom, Roosendaal, Etten-Leur, Breda, Antwerpen

Google Pixel scherm reparatie

Voor een Google Pixel scherm reparatie laat je de TelefoonReparatie-Bus langs komen. Kan je niet wachten dan mag je natuurlijk ook langs onze winkel komen, maar let op: We hebben enkel een winkel in Antwerpen-Deurne. De Google Pixel smartphones zijn er net een aantal jaar en nu al zie je dat ze erg populair zijn. Tijdens het gebruikt van je gsm komt het regelmatig voor dat je een Google Pixel scherm reparatie nodig hebt. Gelukkig hoef je je smartphone nog lang niet af te schrijven. Wij voeren vanuit onze professioneel ingerichte mobiele werkplaats snel en vakkundig een scherm reparatie uit. Dit doen binnen 1 uur en tegen een scherp tarieven en het mooiste van alles? Je hoeft er zelfs de deur niet meer voor uit!

Gratis Google reparatie‚Äč met onze mobiele reparatie-bus

Heb je een schade gemeld of een reparatie verzoek ingediend? Dan komen we indien gewenst meestal dezelfde dag nog bij je thuis, op het werk of zelfs op school voorrijden voor een Google reparatie. En wist je dat als de schade in huis is voorgevallen dit vaak word vergoed door de inboedelverzekering? Een reparatie of herstelwerkzaamheden worden in vrijwel alle gevallen binnen 60 tot 90 minuten uitgevoerd. Klaar terwijl jij verder kan gaan met je bezigheden! Onze ervaren gsm-specialisten zijn opgeleid om problemen snel te herkennen en vakkundig te repareren. Als er nieuwe onderdelen nodig zijn, zoals een nieuw beeldscherm, een nieuwe batterij of connectoren, zorgen we altijd voor het gebruik van originele onderdelen of een zo best mogelijk alternatief. De monteur laat je na een eerste inspectie altijd weten wat de kosten zullen zijn van de Google pixel reparatie en hoe lang de werkzaamheden zullen gaan duren, zodat je precies weet wat ja kan verwachten.

Contact met telefoon reparatie winkel
Kan ik je helpen?

Openingstijden

Chat met ons