Kianten geven ons een 9.6 /10
Vragen? Bel ons: 06-48355003

MacBook reparatie prijzen

Alle MacBook reparatie prijzen zijn inclusief BTW en montage. Als u meer informatie wilt over een Macbook reparatie of u wilt de prijs weten, ontvangen wij graag de volledige model, type en serienummers van uw Macbook. U mag ons foto's mailen of sturen via uw telefoon. Wij zoeken de juiste onderdelen erbij en zullen u voorzien van een complete reparatieprijs. Lukt dat niet, dan hebben we uw MacBook nodig voor onderzoek. Na het onderzoek ontvangt u direct de kosten en met uw akkoord gaan we de reparatie uitvoeren. We hebben veel onderdelen op voorraad en kunnen u vaak direct helpen. Is dit niet het geval dan bestellen wij wat we nodig hebben en is de gemiddelde levertijd 2-5 werkdagen. Wilt u meer informatie over een MacBook reparatie? Neem dan contact op met één van onze monteurs. Wij helpen u graag. Natuurlijk kan u al veel prijzen zelf bekijken door hieronder op uw model te klikken. De meeste prijzen hebben wij al voor u online gezet.

MacBook scherm reparatie

Wij zijn uw specialist op het gebied van MacBook scherm reparaties. Wij vervangen wekelijks Macbook schermen en gemiddeld duurt dit niet langer dan 1-2 werkdagen. We hebben een open werkplaats en laten al onze klanten meekijken met de Macbook reparaties. Dit is vrij uniek, maar wij willen graag werken op een manier, zodat u kan zien wat wij nou precies aan uw Macbook repareren of vervangen. Is uw Macbook gevallen of heeft er een ander vervelend ongeval plaatsgevonden en is het scherm gebarsten? Bel ons!

MacBook reparatie met 2 jaar garantie

Wist u dat wij vrijwel altijd 2 jaar garantie geven op een Macbook reparatie? ( m.u.v. batterijen en oplaadconnectors). Wij repareren uw Macbook professioneel en met originele onderdelen, en bij ons in de werkplaats werken enkel deskundige monteurs met jaren ervaring. Uw Macbook reparatie is bij ons binnen enkele dagen al gereed, zodat u niet al te lang zonder moet. Een reparatie afspraak maakt u snel en gemakkelijk via onze website. Spreekt u liever eerst met een monteur? Ons telefoonnummer vind u op de website.

Dekt de verzekering uw MacBook reparatie?

Het is wellicht goed om te weten dat veel Macbook reparaties worden gedekt door uw inboedelverzekering. Schade aan uw Macbook door een onhandigheid zoals een val, stoot of bij waterschade wordt veelal gedekt door deze verzekering. Dit kan voorkomen dat u de reparatiekosten zelf moet betalen. Desondanks behoren onze tarieven tot de meest voordelige van Nederland en België en weet u vooraf altijd hoeveel u gaat betalen. We werken transparant en geven u altijd inzicht in de totstandkoming van de kosten. Onze prijzen zijn inclusief btw en montagekosten. Bij ons staat u dus nooit voor verrassingen achteraf.

Snel en makkelijk uw reparatie inplannen?

Als u graag een Macbook reparatie door ons wilt laten uitvoeren, maakt u eenvoudig via onze website een afspraak. Daarnaast zijn onze monteurs zes dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur bereikbaar per telefoon, mail of eenvoudig via WhatsApp of social media. Wij helpen zowel particulieren als bedrijven en onze vakkundige reparateurs staan altijd voor u klaar! Natuurlijk bent u in onze winkel ook van harte welkom.

Contact met telefoon reparatie winkel
Kan ik je helpen?

Openingstijden

Chat met ons